Bedrijvenpark Botlek
Welplaatweg 12
Havennummer 4150
3197 KS Rotterdam
Tel. +31 (0)10-438 99 11

Contractors

Contractors kunnen parkeren op de parkeerplaats bij Poort 1 en Poort 5 aan de Welplaatweg. Bij aankomst wordt u verzocht om zich eerst te melden in de portiersloge bij Poort 3. De portier zal u als contractor registreren op vertoon van uw geldige legitimatiebewijs (paspoort of ID-bewijs, geen rijbewijs).

Op het Bedrijvenpark Botlek hanteren wij een uniform veiligheidsbeleid. Veiligheid is hier topprioriteit. Voordat u aan de slag gaat krijgt u eerst een veiligheidsfilm te zien met toets, en u zult een exemplaar ontvangen van de Veiligheidshandleiding (EN | DE). U dient deze handleiding tijdens uw werk op het terrein altijd bij u te hebben.

Medewerkers van firma’s die werk komen verrichten, dienen zich uiterlijk 24 uur van te voren bij de portier aan te melden. U kunt dit doen via het formulier Aanvraag toegangspas Bedrijvenpark Botlek. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Per 1 april 2019 dienen alle contractors over een DSP (Digitaal Safety Paspoort) te beschikken. Meer informatie kunt u vinden in DSP document.

Contractors werkzaam op Bedrijvenpark Botlek

Indien u als contractor werkzaamheden gaat verrichten op het bedrijvenpark dan bent u verplicht de poortinstructie met de Life Saving Rules te volgen. Deze toets kunt u maken bij uw eigen bedrijf(*) of bij de portier op de locatie.

(*) Via Deltalinqs kunnen deze bedrijven intern ook de Deltalinqs Poortinstructie en de Botlek Life Saving Rules volgen. Om wachtrijen bij de portiersloge te voorkomen raden wij sterk aan om deze toetsen alvast intern te maken.