Bedrijvenpark Botlek
Welplaatweg 12
Havennummer 4150
3197 KS Rotterdam
Tel. +31 (0)10-438 99 11

Contractors

Contractors kunnen parkeren op de parkeerplaats bij Poort 1 aan de Welplaatweg. Vervolgens wordt u verzocht zich te melden in de portiersloge bij Poort 3. De portier zal u als contractor registreren op vertoon van uw legitimatiebewijs.

Op het Bedrijvenpark Botlek hanteren wij een uniform veiligheidsbeleid. Veiligheid is hier topprioriteit. Voordat u aan de slag gaat krijgt u eerst een veiligheidsfilm te zien met toets, en u zult een exemplaar ontvangen van de Veiligheidshandleiding (EN | DE | FR). U dient deze handleiding tijdens uw werk op het terrein altijd bij u te hebben.

Medewerkers van firma’s die werk komen verrichten, dienen zich uiterlijk 24 uur van te voren bij de portier aan te melden. U kunt dit doen via het formulier Aanvraag toegangspas Bedrijvenpark Botlek. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Per 1 juli 2018 dienen alle contractors over een DSP (Digitaal Safety Paspoort) te beschikken. Meer informatie kunt u vinden in DSP document.

Contractors werkzaam bij AkzoNobel op het bedrijvenpark

Indien u als contractor werkzaamheden gaat verrichten bij AkzoNobel, dan bent u verplicht de AkzoNobel poortinstructie met de Life Saving Rules te volgen. Een print van het certificaat neemt u mee naar de portier die vervolgens uw EBB-paspoort afstempelt. U kunt de toets doen via www.etrainingen.com/akzonobel/registratie.